Geen producten (0)

Over ons

Dekogifts is 2008 begonnen als winkel in het centrum van Dordrecht. Sinds 2012 is Dekogifts verder gegaan als webwinkel en heeft het assortiment beperkt tot woonaccessoires en woondecoraties die makkelijk met een pakketdienst  bezorgd kunnen worden. 

In het assortiment hebben wij onder andere metalen wanddecoraties waarvan het grootste gedeelte geheel met de hand vervaardigd zijn uit gerecycled metaal. De metalen wanddecoraties zijn er in verschillende thema,s en voorstellingen. U kan dan denken aan abstracte wanddecoraties maar ook decoraties in de vorm van een boom of welk ander onderwerp dan ook is bij ons verkrijgbaar. Behalve de metalen wanddecoraties is er ook een klein assortiment houten wanddecoraties te koop in onze webwinkel.

Dekogifts heeft verder ook een groot assortiment decoratieve beelden en beeldjes gemaakt van verschillende materialen. U kan dan denken aan metalen beeldjes, glazen beeldjes of ander soort materiaal. De decoratiebeeldjes worden vaak aangeschaft voor het eigen interieur maar ook om cadeau te geven. Leuke decoratiebeeldjes zijn er al vanaf een paar euro dus U kan voor een leuk cadeau bij Dekogifts altijd wel slagen.

En natuurlijk kunnen fotolijsten in een webwinkel als Dekogifts niet ontbreken. Wij hebben dan ook een leuk assortiment verzilverde en andere fotolijsten van onder andere het merk Clayre & Eef. De fotolijsten zijn er al vanaf heel klein tot heel groot. Ook wat betreft de prijzen zijn die er al vanaf een paar euro tot een paar tientjes.

Kortom Dekogifts is een leuke webwinkel waar U mooie decoratie-artikelen kunt bekijken en kopen.