Geen producten (0)

 

 

 

Leuke fotolijsten voor op de kast of aan de muur

Een fotolijst of een aantal fotolijsten op de kast of een tafeltje is altijd leuk in een woninginrichting. Hoewel heel veel foto`s tegenwoordig online worden bewaard blijft het altijd leuk om een aantal lijstjes met je mooiste foto`s direct bij je te hebben. Kijk maar eens in een willekeurige woning en het is zeker dat er één of meerdere lijsten met foto`s te zien zijn. Een leuke vakantiefoto of foto`s van je kinderen en niet te vergeten de kleinkinderen is altijd wel leuk.

 

Wat betreft fotolijsten weten wij dat er heel veel verschillende soorten zijn. Niet alleen de lijsten met een sierrand die op de kast staan maar ook de lijsten die bedoeld zijn om aan de muur op te hangen. Er zijn mensen die het leuk vinden een paar fotolijsten in de woonkamer aan de muur op te hangen maar er zijn ook mensen die de gehel gang en de trap naar boven vol hebben gehangen met fotolijsten waar dan foto`s in zijn gedaan van de hele familie of misschien wel van alle vakanties.

 

Ook wat betreft fotolijsten is er een verschil tussen moderne lijsten en landelijke fotolijsten. Dekogifts heeft onder andere een leuk assortiment landelijke fotolijsten van het Nederlandse woonmerk Clayre & Eef. Deze fotolijsten hebben ook vaak een uitbundige mooi gedecoreerde rand met sierlijke elementen. In dit geval zijn het lijsten met een zwaar verzilverde sierrand.